Årets jultävling 2020

 

Var med och tävla i årets jultävling!

I år kommer julrebusen i form av en julkalender i vilken ni kommer utmanas med olika typer av uppdrag. Målet är att klara av samtliga utmaningar och i slutändan sätta ihop svaren till en mening som sedan skickas i ett formulär på tävlingens sista dag (24:e december). För att delta i tävlingen behöver ni registrera er under “registrering” nedan. Så fort ni har gjort det så är det ett bra tips från oss att hålla ögonen öppna främst i er mailinkorg men även också i våra sociala medier.

 

Registrering

Registrera dig här för att delta!

 

Tävlingsregler

Reglerna är enkla. För att kunna vara med behöver du registrera dig. Målet är att klara av en julrebus. Skillnaden från tidigare år är att denna rebus är uppdelad i olika delmoment som kommer att presenteras via mail och sociala medier. För att klara hela julrebuset behöver man alltså vara lite aktiv och hålla koll på mailinkorgen och InventiAirs sociala medier. 

Privata mailadresser och mailadresser som ej erhållit mail om tävlingen kommer ej att behandlas. Maximalt en vinst per person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om InventiAir inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare.

Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta. Vinsten kan inte överlåtas eller ändras vad avser innehåll eller omfattning. InventiAirs beslut angående vinnare kan inte överklagas.

 

Svarsformulär

Årets jultävling

 

Lucka 5

Lucka 5 består av ett matematiskt problem som skall lösas för att få fram det sjätte ordet till den slutliga julrebusen. En extra guldstjärna till de som även lyckas klura ut vem av oss på InventiAir som dagligen ser till att våra produkter kommer ut till våra kunder i rätt tid (ledtråd: se vår kontaktsida).

Lucka 4

Julledigheten nalkas och vi passar på att presentera lucka nr 4. Vad kan det vara för ord som ska med till jultävlingens slutmening?

 

Lucka 3

Delmoment tre består av en rebus. För att lösa hela rebuset behöver ni ta er in på vårt instagram för att hitta den saknade pusselbiten. Passa gärna på att följa oss! =)

 

Lucka 2

Här kommer nästa delmoment. Denna gången blir det filmvisning. Ordet som ni ska ta med er till den slutliga meningen finns gömd någonstans i filmen…

Närmare bestämt:
Ordet ni söker är det tredje ordet som nämns i meningen som kommer efter ”Förklaringen till vår tillväxt är också enkel.”

Se filmen här.

 

Lucka 1

Lucka 1 är första delmomentet av flera. Denna är en del av tävlingens slutgiltiga rebus. Lycka till =)