Sommar, glass och tävling

Väntan är över för nu har det blivit dags att gnugga geniknölarna och sätta tänderna i sommarens rebus! 

Sommarens tävling 2023

Årets pris

Vi tar ställning mot mobbning, kränkningar och diskriminering och har därför beslutat att årets pris blir ett bidrag till Stiftelsen Friends.

Vi vill skapa ett samhälle utan mobbning. Där varje barn känner sig älskat och respekterat. Där ingen somnar ledsen, vaknar med ångest och går hemifrån med en klump i magen. Där självkänslan övervinner självhatet. Barnen behöver vårt stöd, och vi behöver ditt. Tillsammans kan vi stoppa mobbning!”  Friends

Äntligen är det dags

Vi vet att många av er har väntat länge och nu är den äntligen här; Sommarens tävling!
Vi behöver ditt svar senast den 28/6.
Vinnarna meddelas via mail och det rätta svaret publiceras på vår hemsida

Så vad väntar du på, var med och tävla!

 

Svarsformulär

* svar krävs


Jag godkänner att få information om resultatet:

Du kan avbryta prenumerationen när som helst genom att klicka på länken i sidfoten i våra e-postmeddelanden. För information om vår hantering av personuppgifter, besök vår webbplats.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


 

Tävlingsregler

Reglerna är enkla. För att kunna vara med behöver du skicka in ditt svar senast den 21 juni via formuläret ovan. Målet är att lösa rebusen. Vinnarna meddelas via mail och det rätta svaret publiceras på vår hemsida. 

Privata mejladresser och mejladresser som inte har erhållit mejl om tävlingen kommer inte att behandlas. Maximalt en vinst per person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om InventiAir inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som har lämnats av deltagaren eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen utses (om möjligt) en ny vinnare.

Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta. Vinsten kan inte överlåtas eller ändras vad avser innehåll eller omfattning. InventiAirs beslut angående vinnare kan inte överklagas.