Sommartävling 2024

 

Knäcker du sommarens rebus?
I år kommer vår traditionella sommartävling i form av en rebus i filmformat. Se filmen och lös rebusen samt skicka in ditt svar via formuläret som är länkat nedan senast den 28 juni.
SKICKA IN SVAR HÄR!
 
Årets pris
Så klart finns det ett hemligt pris att kamma hem! Behöver du hjälp med ledtrådar får du höra av dig till oss.
 

 
Tävlingsregler
Reglerna är enkla. För att kunna vara med behöver du skicka in ditt svar senast den 28 juni via formuläret nedan. Målet är att lösa rebusen och av de som har svarat rätt kommer 20 personer att lottas ut som vinnare. 

Privata mejladresser och mejladresser som inte har erhållit mejl om tävlingen kommer inte att behandlas. Maximalt en vinst per person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om InventiAir inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som har lämnats av deltagaren eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen utses (om möjligt) en ny vinnare.

Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta. Vinsten kan inte överlåtas eller ändras vad avser innehåll eller omfattning. InventiAirs beslut angående vinnare kan inte överklagas.