7 april, 2016

Effektiv ventilation hos InventiAir

InventiAir brinner för att skapa effektiv ventilation, oavsett om det är i bostäder eller idrottshallar. På Nordbygg är man nu med för andra gången och fler börjar få upp ögonen för det lilla företaget.

Ständig utveckling av produkter som anpassas efter respektive projekt, allt från kylbafflar till fasadapparatur och tilluftsdon. Det är InventiAirs arbetssätt och på företagets andra Nordbygg märker det relativt nya företaget att deras namn har blivit mer känt i branschen.
– Vi har försett bland annat delar av NK:s kontor i Stockholm med ventilation och just nu arbetar vi med ventilationen i byggnaden som brukar kallas Läppstiftet i Göteborg tillsammans med fastighetsbolaget Vasakronan, säger Petter Lundgren på InventiAir.

Företagets arbetsmetod går bland annat ut på att tillföra luften lågt i rummet eller lokalen.
– Vi tittar inte bara på flöde, utan på hur man optimerar strömningarna i rummet och därmed gör ventilationen effektivare. Vi brinner för att skapa bra ventilation, det är det som är viktigast för oss och det är kul att vi får mer och mer uppmärksamhet för vårt arbete, säger Petter Lundgren.