Karriär

Vi ser fram emot att höra från dig!

Karriär

Industridoktorand inom energisystem

Vill du vara med och utveckla ventilationen i framtidens byggnader? Är du en driven och lite busig miljövetare, civilingenjör eller naturvetare som drömmer om att rädda världen? Nu har du chansen att bli den superhjälte som vi alla behöver. Låter det som du? Använd då dina superkrafter och sök till oss!

Är du sugen på att doktorera inom energisystem med inriktning på framtida ventilationslösningar? Då kan vi erbjuda dig en industridoktorandtjänst på 5 år. Om du känner driv och nyfikenhet, är en ansvarsfull team player som gärna tar egna initiativ och dessutom tycker att arbetet görs absolut bäst när du projektleder dig själv? Då vill vi gärna träffa dig och snacka framtid. Du blir tillsvidareanställd hos InventiAir AB och du har din akademiska hemvist vid Högskolan i Gävle.

Ansök här

 

______________________

 

Teknisk säljare med inriktning främst mot konsulter

Innovationer föder tillväxt. Vi vågar sticka ut och tänka annorlunda i en konservativ bransch. InventiAir expanderar och söker nu ännu en passionerad medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa – och bygga världens bästa ventilationsföretag.

Vår ambition är enkel. Vi vill vrida en konservativ ventilationsbransch från att ventilera rum till att koncentrera ventilationen där den gör nytta – kring människor. InventiAir är ett svenskt gröntänkande teknikbolag som utvecklar hållbara ventilationslösningar, som inte bara optimerar hur luften strömmar i rummet, utan även sparar stora mängder energi för våra kunder. På köpet får de ett bättre inomhusklimat och renare luft att andas in. Vår teknik har rötterna i mångårig forskning och är sedan 2012 installerad i över 1000 lyckade referensprojekt i Sverige, Norge, Tyskland och Schweiz.

Vårt talangfulla team består idag av sex ventilationsnördar. Huvudkontoret ligger i Bromma i Stockholm.

Vad gör oss unika?

 • Möjligheten att möta kunden – på riktigt. Vi har en nytänkande inställning till våra kunder och relationen till dem och deras projekt. Vi finns där från idé till leverans och älskar de små detaljerna, utmaningarna och att tillsammans hitta de bästa lösningarna.  Vi ser möjligheter, inte hinder!
 • Teknik: Vi är i grunden ett forskningsbolag, där tekniken alltid har stått i centrum. För oss är ventilation och hur vi kan effektivisera den i alla typer av lokaler inte bara ett intresse, det är en passion!
 • Produktutveckling & innovationer: Lyhördhet, kvalité och kompetens genomsyrar vårt team. Det är ingen hemlighet att små organisationer arbetar snabbare och får resultat därefter – tillsammans driver vi utvecklingen ihop med våra kunder och har kul på jobbet varje dag.

Att arbeta på InventiAir

Som teknisk säljare hos InventiAir får du arbeta tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor i en mycket fri säljroll med stort ansvar. Du kommer att befinna dig i ett snabbväxande bolag med korta beslutsvägar och högt i tak – vi är ett gäng prestigelösa nördar som brinner för teknik och skulle beskriva oss själva som nyfikna “doers” och problemlösare med en ”Allt är möjligt, full fart framåt” – mentalitet.

Vår kravprofil

Vi söker dig som är resultatinriktad relationsbyggande säljare med brinnande intresse för innovation och teknik samt innehar ett stort eget driv i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, men tar gärna hjälp av dina kollegor för att lösa problem, söka nya vinklar och på så vis kunna bemöta kundens önskemål samt bygga bolaget vidare för framtiden. Du älskar sociala sammanhang och känner dig bekväm med kundmöten då konsulterna kommer att vara stort fokus i säljprocessen.

Vårt krav är att du vill vara en del av vår framgångssaga och delar vår syn på affär och kund. Utöver det har vi följande krav på dig som söker anställning hos InventiAir:

 • Eftergymnasial utbildning inom området för energi/klimat, VVS, Byggnation/Fastighet eller motsvarande.
 • Har minst 5 års erfarenhet av komplex försäljning inom en teknisk bransch.
 • Har erfarenheter för arbete i eller mot föreskrivande led och innehar därigenom en god konsultkännedom.

Meriterande:

 • Har ett eget nätverk inom ventilationsbranschen främst mot konsulter.
 • Har ett teknikintresse samt vill vara delaktig i produktutveckling.
 • Har kunskaper inom styr & regler och/eller teknisk projektledning.

Önskvärda kompetenser/kunskaper:

 • Har kompetens inom fastighetstekniska system.
 • Har kompetens inom produktcertifieringssystem.
 • Har kompetens inom CAD.

Ansökan

Vi intervjuar löpande! Har du frågor, funderingar eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta Martin.

Vi ser fram emot att höra från dig!