29 februari, 2024

Nordbygg är tillbaka!

Möt oss och branschkollegor under fyra dagar i april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Nätverka, få en aktuell marknadsöversikt och fördjupa dig i InventiAirs senaste produktnyheter!

Den 23:e – 26:e april samlas åter bygg- och fastighetsbranschen för att ta del av nyheter, seminarier och allehanda intryck. InventiAir kommer att finnas på plats, i monter A21:33, för att prata om det vi gillar mest: ventilation och hur vi använder luften rätt! Du kan besöka oss för att få inspiration, konkreta råd och tips inför ditt byggprojekt eller bara för att hänga.

Du kommer inte bara att få se våra senaste produktnyheter utan även några av våra mest populära produkter: Longus, Cumulus, Supra, Home, Tubus Wall med flera på plats. Vi berättar samtidigt om några av våra uppskattade referensprojekt.

Missa inte heller att lyssna till Petter Lundgren från InventiAir. Han pratar om ventilationens verkningsgrad och vad det innebär i praktiken. Detta sker på Inneklimatscenen den 23:e april klockan 11:20 – 11:40!

Entré är gratis med förhandsregistrering via denna länk. Vi ses väl där?

 

Nordbygg i korthet
Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta del av innovationer och göra affärer. Under fyra fullspäckade dagar varvas diskussioner, föreläsningar, produktdemonstrationer, nätverkande och umgänge i en dynamisk mix.

Hitta till Nordbygg och Stockholmsmässan