5 april, 2022

Äntligen – Nordbygg är tillbaka

Möt oss och branschkollegor under fyra dagar i april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Nätverka, få en aktuell marknadsöversikt och fördjupa dig i vad InventiAir kan erbjuda!

Den 26:e – 29:e april samlas åter bygg- och fastighetsbranschen för att ta del av nyheter, seminarier och allehanda intryck. InventiAir kommer att finnas på plats, i monter A40:53, för att prata om det vi gillar mest: ventilation och frisk luft inomhus. Du kan besöka oss för att få inspiration, konkreta råd och tips inför ditt byggprojekt eller bara för att hänga.

Du kommer inte bara att få se vår senaste nyhet, Catalus ”den osynliga”, utan även några av våra mest populära produkter. Upplev Longus, Cumulus, Supra, Home, Tubus Wall med flera unika ventilationsprodukter på plats. Vi berättar samtidigt om några av våra uppskattade referensprojekt.

Missa inte heller att lyssna till Petter Lundgren från InventiAir. Han pratar om ventilationens verkningsgrad. Vad är luftutbyteseffektivitet och ventilationsindex? Vad är ventilationens effektivitet på rumnivå och hur mäts den – och vad är nyttan med det? Kom till Inneklimatarenan den 26:e april klockan 12:40 – 13:00 och få svaren!

Det är vår branschorganisation, Svensk Ventilation, som står för Inneklimatarenan (monter A39:31). Här kan du lyssna på föredrag av representanter från fastighets- och ventilationsbranschen, myndigheter och forskare – varje dag mellan 09.20 och 16.20.

Vi ses!

 

InventiAir i korthet
Luft, energibesparingar, hållbarhet och digitalisering är våra grundstenar. InventiAirs teknik och produkter distribuerar den friska luften optimalt – till vistelsezonen – och för bort den använda luften innan den når andra brukare i lokalen. Energieffektivt, med optimal komfort!

 

Nordbygg i korthet
Nordbygg är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och hålls på Stockholmsmässan. I år fokuserar Nordbygg på hållbarhet och digitalisering. 48 000 besökare från byggsektorn i Sverige, övriga Skandinavien, Baltikum och Europa besöker Nordbygg vartannat år. Antalet utställare brukar ligga runt 900.

Hitta till Nordbygg och Stockholmsmässan