2 september, 2024

Välkommen Michael!

Michael Nylund har tillträtt som teknisk säljare i väst. Han har en gedigen bakgrund inom branschen och har jobbat med inneklimat och energi sedan 1990.

Michael kommer närmast från Nibe som teknisk säljare. På IMI (fd. TA) har ni även mött honom som säljare i 10 år och därefter som Teknisk chef och utbildningsansvarig i 7 år gällande termostatisk kontroll, injustering, styrning samt mediekvalitet och tryckhållning.

-Vi är otroligt glada och stolta att kunna presentera Michael som ny kollega på InventiAir. Michael har en väldigt fin bakgrund inom marknad och försäljning. Tillsammans med sin enorma kompetens på vattensidan så kommer hans roll i teamet innebära ett rejält lyft för InventiAir som bolag, säger Oktay Körhan, vd för InventiAir.

Den största delen av yrkeslivet har Michael jobbat med teknisk införsäljning, rådgivning och stöd för konstruerande VVS-konsulter, beställare och entreprenörer. Michael kommer att jobba i Göteborg och ha hand om kunderna i västra Sverige.

– Det är fantastiskt roligt att återigen få fokusera mer på ventilation, vilket jag jobbat med nästan halva mitt yrkesliv. InventiAir står för innovativa nya lösningar som verkligen har ett tekniskt och energimässigt berättigande i våra fastigheter. Jag ser verkligen fram emot att träffa både nya och tidigare kunder för att hjälpa till med optimala lösningar gällande både luftburna- och vattenburna system, säger Michael.

Varmt välkommen till InventiAir!