24 februari, 2023

InventiAir siktar högt

Anette på Norrlandsturné

Den här veckan har vår säljare Anette Edsvik tagit på sig scenkläderna och dragit ut på Norrlandsturné. Hon har showat i både Luleå, Umeå och Örnsköldsvik med stor framgång. Stående ovationer och massor av följare på instagram samt förhoppningsvis en och annan liten såld ventilationsprodukt blev resultatet. “Hektiska, givande dagar här i norr” säger hon sådär lite ödmjukt i förbifarten när hon susar fram på snötäckta vägar mellan de olika destinationerna.

 

En del av vår expansion

Med denna turné startar en helt ny resa som innebär ny mark, nya kunder, nya äventyr och fler hungriga ventilationsmagar att mätta. Kluriga projekt och omöjliga installationer är det bästa vi vet och när vi får möjlighet att hjälpa dig i ditt projekt blir vi otroligt stolta och glada. Så tveka inte att höra av dig till oss om du undrar över hur vi kan lösa dina utmaningar på bästa möjliga sätt, såväl ekonomiskt som hållbart.

Vi vill höra från dig!

 

Sportlovet stundar

Vissa av er har redan haft ert och vissa får vänta en vecka till. Kanske några av er rent av är på väg redan nu och vem vet, kanske styr ni kosan mot nordligare breddgrader och trampar i samma fotspår som Anette. Hur som helst vill vi på InventiAir önska dig en underbar helg och en fantastisk vecka.

 

Startbild Luleå on Ice. Umeå, Örnsköldsvik, Luleå,
Fotograf: Johan Nilsson & Eva Rånby