9 november, 2014

InventiAir-tekniken – mycket effektiv i gym & träningslokaler

InventiAir har under det senaste året fått förtroende att leverera lösningar och produkter till flertalet projekt hos välkända aktörer på marknaden. Dessa projekt har innefattat alltifrån befintliga träningslokaler till nya moderna anläggningar.

Även det hårdaste träningspasset skall kännas uppfriskande!

Träningslokaler och i synnerhet spinninglokaler, är en av de tuffaste utmaningarna att ventilera och klimatisera.
InventiAir-tekniken skapar en stratifierande ventilation där de termiska stigkrafterna tillåts samverka. Friskluften tillförs där människorna vistas – den förorenade och varma luften tillåts stiga mot taket och föras bort med frånluften. Detta innebär att 30-40% mer värmeeffekt kan föras bort från rummet än traditionell ventilation. En effektiv ventilation ökar kroppens syretillförsel och förbättrar träningen, samt får dig att må bättre under och efter träningen.

TUBUS tillför luften på ett sätt som effektivt ventilerar bort överskottsvärme och CO2, med hög verkningsgrad och där ventilationen tillåts samverka med de termiska drivkrafterna i rummet. TUBUS kan monteras i horisontellt eller vertikalt läge för att enkelt kunna passa olika typer av lokaler och verksamheter.

Vi upplever ett starkt positivt gensvar där våra lösningar är installerade, vilket resulterar i att vi har fått fortsatt förtroende att leverera ventilation i världsklass.