2 oktober, 2017

Investering i framtiden – Teknisk säljare

Innovationer föder tillväxt! Vi vågar sticka ut och tänka annorlunda i en konservativ bransch. InventiAir expanderar och söker nu ännu en passionerad medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa – och bygga världens bästa ventilationsföretag.

Vår ambition är enkel – Vi vill vrida en konservativ ventilationsbransch från att ventilera rum, till att koncentrera ventilationen där den gör nytta – kring människor. InventiAir är ett svenskt gröntänkande teknikbolag som utvecklar hållbara ventilationslösningar, som inte bara optimerar hur luften strömmar i rummet, utan även sparar stora mängder energi för våra kunder. På köpet får de ett bättre inomhusklimat och renare luft att andas in. Vår teknik har rötterna i mångårig forskning och är sedan 2012 installerad i över 300 lyckade referensprojekt i Sverige, Norge och Schweiz.

Vårt talangfulla team består idag av 7 ventilationsnördar, med huvudkontor i Stockholm.

Är du vår nästa stjärnsäljare?

Vill du läsa hela annonsen och höra om du är den vi söker, gå in på https://emp.jobylon.com/jobs/14159/ Ansök via länken ovan, senast den 5 november – men vänta inte med att kontakta oss, vi intervjuar löpande! Har du frågor, funderingar eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!