28 april, 2023

-Jag är i ventilationsbranschens absoluta framkant!

Möt Lars, vår LIA-praktikant

Vi säger välkommen till Lars Lundberg som ska spendera sina åtta veckors LIA-praktik hos oss (LIA-Lärande i Arbete). Lars har en gedigen ingenjörsbakgrund inom processindustri och utveckling och han vidareutbildar sig just nu till VVS-ingenjör på Stockholms Tekniska Institut.

Lars har tidigare bl.a varit konstruktör, teknisk säljare, produktchef, flyglärare, innovatör och produktutvecklare.

Här på InventiAir ska han få lära sig mer om ett energieffektivt och hälsosamt inomhusklimat. Han har redan spenderat många timmar i vårt labb där han utför olika mätningar för att verifiera verklighet med teoretiska beräkningar.

“Sytet är att skapa fokus på InventiAirs produkter och deras banbrytande sätt att lösa komplicerade ventilationsbehov av byggnader. Jag känner att jag är i ventilationsbranschens absoluta framkant med att lära känna InventiAir. Det här är enormt utvecklande!” säger Lars med ett leende.

“Vi är mycket glada att ha Lars hos oss och över hans stora engagemang i vår ventilationsteknik. Denna praktik kan i bästa fall leda till en större förståelse om vår teknik även i det större  perspektivet” avslutar Oktay Körhan, VD, InventiAir.