1 september, 2022

R20-kvällarna: för teknikintresserade

R20, Ranhammarsvägen 20, är navet i vår verksamhet. Det är här all produktutveckling sker, här de flesta av oss arbetar och här bygger vi det som är InventiAir. Här har vi också vårt labb och showroom.

Vi vill gärna umgås med dem som gillar ventilation och teknik lika mycket som vi. Därför funderade vi på ett sätt att smälta ihop våra produkter, vår teknik och våra användare. Resultatet blev R20-kvällar – ett slags ”hembesök” för  teknikintresserade, nyfikna konsulter, fastighetsägare och andra som vill ta del av det vi gör och erbjuder, under familjära former med dryck och tilltugg.

Vårt labb är en integrerad del av vår arbetsplats på R20. Här tillbringar vi mycket tid med att mäta, testa och ha kul. Självklart ska våra kunder få uppleva labbet med allt det har att erbjuda, vrida och vända på våra produkter och inte minst: ha trevligt tillsammans med oss.

Smygtitta på en R20-kväll (teaser)

R20-kvällarna har inget fast program, utan bygger på nyfikenhet och möjligheten att se tekniken och produkterna i verkligheten. Kom med frågor, undersök, hör oss berätta. Områden vi kan beröra är till exempel ventilationseffektivitet, utmaningar med ventilation, produktutveckling och funktion. Vi befinner oss nära produkterna, i miljön där det händer, i ett gäng som delar intresset kring teknik och ventilation. Vi anpassar kvällen efter dig.

Hoppas att du vill vara en del av vårt allt större gäng som uppskattar R20-kvällarna. Slå en signal eller skicka ett mejl!

R20, vårt huvudkontor med labb och showroom, ligger i Stockholm, Bromma, på Ranhammarsvägen 20.