3 juni, 2022

Möt Anette – vår nya säljare!

Anette Edsvik börjar på InventiAir som säljare den 15:e augusti. Hon är energi- och inneklimatingenjör, brinner för energieffektivitet och bra ventilation samt har ett brett kontaktnät i branschen.

Anette har bland annat varit arbetsledare på Samhall. Därefter arbetade hon i flera år för Region Gävleborg och Region Dalarna som projektledare inom energieffektivisering för små- och medelstora företag. Hon har varit drifttekniker på Bravida och senare ansvarat för utbildningen av drifttekniker.

Hon har också varit egen företagare, först som energikonsult och nu senast som ägare och vd av en laserklinik.

-Efter hand kände jag tydligt att jag trots allt ville vara del i ett större sammanhang och komma tillbaka till min profession, som är ganska tekniskt inriktad. På InventiAir får jag vara i en forskningsbaserad miljö och delta i utvecklingen av bolaget, säger Anette och fortsätter:

-Det är just tekniken och det faktum att InventiAirs sätt att ventilera skiljer sig så tydligt från konventionella metoder som lockar mig. Jag har sett problemen med dålig ventilation. Inomhusklimat har alltid varit lite av en hjärtefråga för mig och som säljare på InventiAir kommer jag att kunna bidra till att fler får bättre luft inomhus.

Martin Sellö, vd för InventiAir säger att Anettes gedigna bakgrund och hennes stora intresse för det som InventiAir jobbar med, tillsammans med hennes nyfikenhet och vilja att förbättra ventilation är väldigt värdefull för bolaget.

-Hon kan också mycket om energieffektivitet. Tillsammans med hennes bakgrund som inneklimatingenjör gör det henne till en perfekt mach för oss och vi välkomnar Anette med öppen famn, säger han.

Som person är hon nyfiken, social och miljömedveten, säger Anette. Hon ser med spänning fram emot att träffa potentiella kunder och berätta om hur InventiAir kan förbättra inomhusklimatet.

-Jag känner mig inspirerad och sporrad. Jag har redan börjat sätta mig in i produkterna och efter sommaren ska jag undersöka marknadens behov. Jag ser fram emot att arbeta med ett härligt, genuint gäng som tycker att ventilation är lika viktig som jag tycker.

Anette bor i Gävle och kommer att ha sin utgångspunkt där, men kundernas behov styr och hon kommer även att tillbringa en del tid på InventiAirs huvudkontor, R20, i Bromma.

Fritiden ägnar Anette gärna åt musik och dans, motion i olika former, att åka skidor, vårda sitt torp och att umgås med sin dotter.

 

Bilden ovan: Martin Sellö, Oktay Körhan, Petter Lundgren, Anette Edsvik