2 december, 2022

Möt Lisa – Ny Marknadsansvarig på InventiAir!

InventiAir har fått ett tillskott! Lisa Greder börjar på InventiAir som Marknadsansvarig från och med 1:a december. Med en gedigen bakgrund inom retailbranschen tar hon nu sig an ventilationsbranchen.

– Vi är otroligt glada och stolta över att få ha Lisa i teamet! Hon kommer att vara en viktig pusselbit när vi nu riktar ett större fokus på försäljning och marknad i vår tillväxtfas, säger Oktay Körhan, vd på InventiAir.

En hälsning från Lisa:

Hej, Lisa här!

Jag är det nyaste tillskottet i den växande familjen InventiAir. Idag tillträder jag tjänsten som Marknadsansvarig.

Jag är så glad att jag fått möjligheten att vara med på denna spännande tillväxtresa som ligger framför oss. Med mer än fjorton års erfarenhet av att arbeta inom marknad känner jag mig nu mer än redo.

Som Marknadsansvarig på InventiAir vill jag lyfta vårt budskap, förtydliga våra värderingar, bygga vårt varumärke samt sprida glädje och värme till alla jag möter!

Min bakgrund innehåller en mängd olika delar, bland annat tolv år på H&M’s marknadsavdelning, två år på byrå, en sångutbildning, silversmide och många olika kurser och utbildningar inom yoga och en period som studioägare och yogalärare.

Jag känner mig mycket välkommen på InventiAir och ser så mycket fram emot detta nya kapitel i livet.

Nu kör vi!

Varma hälsningar
Lisa