27 januari, 2023

Peace, Lab & Understanding

Att umgås och prata om allt mellan himmel och jord, samt en gnutta ventilation, är något av det bästa vi vet. Och igår hade vi på InventiAir ynnesten att få umgås med ett mycket härligt gäng kollegor från PQR Consult Uppsala. På schemat stod mingel, labb och musikquiz.
PQR Consult har i dag tillgång till 150 konsulter med olika spetskompetenser inom bygg- och installationsteknik. Och några av dessa stjärnor kom alltså till oss på en R20-kväll. R20 står för Ranhammarsvägen 20, och syftet är att få bryta av den digitala världen vi alla lever i och istället få komma och klämma och känna på det som faktiskt ska installeras i själva projektet. Vi vill även ge er en visuell uppfattning om våra produkter och teknik. Dessutom lär vi känna varandra och har en trevlig kväll tillsammans.

I labbet demonstrerade Petter några av våra produkter med vår unika teknik som skapar en optimering av ventilationssystemen.

Otroligt jämnt
Musikquizen startade med att lag “The Göranz” tog ledningen och det såg mycket ljust ut där ett tag, men sen vände det totalt och lag “Inte Göran” gjorde come back och tog hem vinsten med en riktig skräll. Starkt jobbat båda lagen! Vi ser fram emot att se er igen för en revansch.

Smash burgers
Senare tände Martin upp murikan och brassade på några rejäla burgare, vilka verkar ha fallit sällskapet i smaken då det köades för omgång nummer två. Enkelt och gott!

Blir du också sugen på att komma till oss och labba och umgås?
Tveka inte att höra av dig, så ses vi snart!

Vi på InventiAir önskar er alla en mycket trevlig helg!


Vår teknik skapar, tillsammans med våra produkter, en karaktäristisk luftströmning med människan i fokus. Luften distribueras med högt moment och låg hastighet in i rummet där den lägger sig som en tunn film längs väggar och golv. Luften söker sig sedan naturligt fram till oss människor eftersom vi avger värme. Med andra ord koncentreras luftströmmarna i ett rum till de områden där människan befinner sig – precis där den behövs. Vår teknik och våra produkter skapar de bästa förutsättningarna för att vi människor ska ventileras så bra som möjligt.