17 maj, 2023

Pressmeddelande

InventiAir AB presenterar stolt nya delägare.

Stockholm, 15/5 2023

InventiAir AB är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och tillverkar ventilationsprodukter som kyler, värmer och ventilerar alla typer av lokaler. All tillverkning och produktion är baserad i Sverige och vi är därför extra glada att välkomna Hallströms Verkstäder AB, som nya delägare i företaget.

”Hallströms är en dröm att få in som delägare. Vårt tidigare samarbete fördjupas nu ytterligare och vi får långsiktiga delägare med rätt värderingar. Nu kan vi lägga i nästa växel”Martin Sellö – Grundare InventiAir AB.

Hallströms Verkstäder AB, som har sin bas i Jämtland, har en gedigen bakgrund inom ventilationsbranschen och kommer att bidra med viktig erfarenhet samt kunskap till InventiAir. Tillsammans med befintliga ägare och ledning förväntar vi oss att kunna utveckla vår verksamhet ytterligare, snabba upp vår tillväxt och stärka vår position på marknaden.

”Vi är glada över möjligheten att kunna fördjupa vårt samarbete med InventiAir, ett företag som vi har haft ett framgångsrikt samarbete med under många år. Vi ser denna investering som en naturlig fortsättning på vårt samarbete. Som delägare i InventiAir ser vi fram emot att aktivt delta i företagets framtida utveckling och tillväxt. Vi tror att samarbetet kommer att bidra till att öka effektiviteten och stärka vår position på marknaden, med ökade fördelar för både Hallströms och InventiAir.
Vi ser nu fram emot vår fortsatta resa tillsammans” säger Kristofer Hallström

InventiAir AB ser fram emot det nya samarbetet och är entusiastiska över de nya möjligheterna som kommer att uppstå. Tillsammans kommer vi kunna nå nya nivåer av tillväxt och framgång som kommer gynna både oss och våra kunder.

 

I bilden från vänster: Nils-Åke Hallström (VD Hallströms verkstäder AB), Oktay Körhan (VD InventiAir AB).
Kristofer Hallström (Produktionsansvarig Hallströms Verkstäder AB), Martin Sellö (Grundare InventiAir AB)
och Lars Molander (Försäljnings- och Marknadsansvarig Hallströms Verkstäder AB).