20 januari, 2023

Studenter, Lab och Utbildning

Den här veckan har vi haft besök från KYH, Yrkeshögskolan. Våra grymma säljare Petter och Therése har utbildat både i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utbildningen går igenom InventiAirs unika teknik som ger kunderna de allra bästa förutsättningarna att ventilera både lokalerna och människorna som vistas i dem optimalt.

När vi får dela med oss av vår kunskap inom ventilation till nya människor blir vi alltid lika glada!

Studenterna på KYH som besökte oss läser till “Energispecialist Hållbara Byggnader” och kommer att vara med och utveckla lösningar för framtidens energi- och hållbarhetsfrågor.
-De står inför en spännande karriär efter utbildningen, säger Johanna Pohjola som är utbildningsledare på KYH och som ser ett mycket stort behov av den här typen av kunskap på den framtida marknaden.

-Vi på InventiAir är lika mycket ett teknikbolag som ett utbildningsbolag. För oss betyder ett nära samarbete med studenter mycket. Vi hade en dag med utbildning, labbande och en glimt av vår vardag, säger Martin Sellö.

Tack till alla studenter som kom och hängde med oss! Stort tack också till Martin Rundqvist och Krister Wiklund från AKTEA som har tagit initiativet till utbildningsdagen hos InventiAir och som utbildar i många av kurserna på KYH.

Hoppas att vi ses snart igen!