23 september, 2022

Tillväxt och större lokaler i Skåne!

InventiAirs kontor Syd har vuxit som ett led i att matcha bolagets tillväxt och den ökade försäljningen i Skåne.

Kontor Syd ligger vackert beläget i skånska Vellinge, i Lorensdal företagshus med lantliga omgivningar, tjugo minuter utanför Malmö. Tanken är att bygga upp ett showroom även här, likt det som finns på R20, huvudkontoret i Bromma. Lokalens utformning och storlek lägger upp till möten med kunder och till att undersöka InventiAirs produkter i verkligheten.

-Eftersom InventiAir ser en stark tillväxt, önskar vi växa ännu mer också i Skåne, säger Oktay Körhan, vd för InventiAir.

Det är Therése Thern, också kallad Tessan, som är ansvarig teknisk säljare för Region Syd & Väst. Hon ser fram emot att inspirera marknaden att välja rätt ventilationsteknik och att förse hela södra Sverige med stratifierande teknik.

-Även Skåne har nu sett nyttan med InventiAir och det är jag glad för. De nya lokalerna ger mig en välkommen möjlighet att ta hit det viktigaste vi har – våra kunder – för att informera och umgås, säger hon och fortsätter:

– Vi är ju ett bolag med bakgrund i forskning och vi vill sprida den kunskap vi har om ventilation och den stora nyttan med vår teknik och våra produkter. Jag vill att kontor Syd ska kännas som en naturlig mötesplats, dit man kan komma med frågor och utmaningar, så att jag kan hjälpa till i ett tidigt skede.

Här kommer det att anordnas frukostträffar, lunchträffar och kanske till och med AW:s om kunderna önskar. Showrummet ska ses som en mötesplats dit man kan komma för teknikinfo, eller för att bolla lösningar på olika utmaningar, som till exempel krav på energieffektivisering, lägre smittspridning eller behovet av en dold alternativt estetiskt tilltalande installation. Storleken på kontoret – 42 kvadratmeter – ger också möjlighet att samla större projektgrupper på ett och samma ställe.

Förutom storleken har lokalen fördelar som stort ljusinsläpp och öppet upp till nock. Rakt över innergården ligger den mysiga och välbesökta restaurangen Majas Bistro där besöket på Kontor Syd kan kompletteras med lunch. Det är gott om parkeringsplatser och de är avgiftsfria.

-I de gamla lokalerna var det plats för max ett par personer. Detta är ett konferensrum och kontor i ett. Här kan vi tänka tillsammans och komma fram till  lösningar, nätverka och umgås i en trevlig miljö. Men självklart kommer jag att fortsätta med kundbesök ute på fältet parallellt. Var inte oroliga, mig slipper ni inte undan, säger Therése med ett skratt.

Det var Therése Thern som startade upp avdelning Skåne. Hon är en kunnig, engagerad teknisk säljare som har figurerat som Månadens profil i tidningen Energi- och Miljö. Therése gillar att jobba nära sina kunder, bygga fina relationer och leva sin dröm. Hon vill ge sina kunder nytta, glädje och värde genom att med helhetsperspektiv, engagemang och enkelhet sprida InventiAirs nytänkande kring ventilation och ventilationens nytta.

Samla ihop ett gäng ventilationsintresserade kollegor eller kom själv! Boka tid med Tessan på InventiAirs kontor Syd, Eskilstorps Ängaväg 2-36
235 91 Vellinge.