Fasadapparat Longus

Grant Thornton – Gävle

Grant Thornton flyttade lagom till jul 2015 in i sina nya lokaler i det välkända ”Åhlénshuset”, som ligger mitt på stortorget i centrala Gävle. Fastighetsägaren Diös har stora planer för huset där energi- och miljöfrågor står i centrum. Milen Ventilation, som är experter på energieffektiviseringar och inomhusklimat, ansvarar för kyla, värme och ventilation i projektet.

Företagets ägare Niklas Ulin berättar: “Vårt uppdrag är att skapa ett så energieffektivt och kundvänligt system som möjligt. Denna hyresgästanpassning blir lite av en modell för hela huset, så vi har lagt ned stor möda på att hitta en optimal lösning.

Fastighetsägaren, Diös är både kunnig och intresserad i olika energibesparande lösningar i sina fastigheter och värderar alltid kundnöjdheten högst.

“Vi har med InventiAirs teknik hittat en lösning som vi tror är perfekt för både fastighetsägaren och hyresgästen. Vi planerar att nästan halvera trycket i kanalsystemet från 180 Pa till 100 Pa, vilket är positivt både för driftsekonomi och ljudnivåer. InventiAirs teknik gör detta möjligt och på köpet få vi dessutom en förbättrad luftutbyteseffektivitet och därmed ett klart förbättrat inomhusklimat” fortsätter Niklas.

Grant Thornton – Gävle

Produkt: Longus, Tubus
Antal enheter: 48 st
Fastighetsägare: Diös
Installerat år: 2015
Lokaltyp: Kontor