Karriär

Teknisk säljare!

Innovationer föder tillväxt! Vi vågar sticka ut och tänka annorlunda i en konservativ bransch. InventiAir expanderar och söker nu ännu en passionerad medarbetare som vill vara med på vår tillväxtresa – och bygga världens bästa ventilationsföretag.

Vår ambition är enkel – Vi vill vrida en konservativ ventilationsbransch från att ventilera rum, till att koncentrera ventilationen där den gör nytta – kring människor. InventiAir är ett svenskt gröntänkande teknikbolag som utvecklar hållbara ventilationslösningar, som inte bara optimerar hur luften strömmar i rummet, utan även sparar stora mängder energi för våra kunder. På köpet får de ett bättre inomhusklimat och renare luft att andas in. Vår teknik har rötterna i mångårig forskning och är sedan 2012 installerad i över 700 lyckade referensprojekt i Sverige, Norge, Tyskland och Schweiz.

Vårt talangfulla team består idag av 8 ventilationsnördar, med huvudkontor i Bromma Stockholm.

Vad gör oss unika?

  • Möjligheten att möta kunden – på riktigt: vi har en nytänkande inställning till våra kunder och relationen till dem och deras projekt. Vi finns där från idé till leverans och älskar de små detaljerna, utmaningarna och att tillsammans hitta de bästa lösningarna.  Vi ser möjligheter, inte hinder!
  • Teknik: vi är i grunden ett forskningsbolag där tekniken alltid stått i centrum. För oss är ventilation och hur vi kan effektivisera den i alla typer av lokaler inte bara ett intresse, det är en passion!
  • Produktutveckling & innovationer: Lyhördhet, kvalité och kompetens genomsyrar vårt team. Det är ingen hemlighet att små organisationer arbetar snabbare och får resultat därefter – tillsammans driver vi utvecklingen ihop med våra kunder och har kul på jobbet varje dag.

Som Teknisk Säljare hos oss får du arbeta tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor i en mycket fri roll med stort ansvar. Du kommer att befinna dig i ett snabbväxande bolag med korta beslutsvägar och högt i tak – vi är ett gäng prestigelösa nördar som brinner för teknik och skulle beskriva oss själva som nyfikna do:ers och problemlösare med en ”Allt är möjligt, full fart framåt” – mentalitet

Är du vår nästa stjärnsäljare?

Vårt krav är att du vill vara en del av vår framtidssaga och delar vår syn på affär och kund. Utöver det önskar vi att du;

  • Har minst 5 års erfarenhet av komplex försäljning inom en teknisk bransch.
  • Innehar en eftergymnasial utbildning inom området för energi/klimat, VVS, Byggnation/Fastighet eller motsvarande.
  • Meriterande men inte ett krav, att du har eget nätverk inom ventilationsbranschen, har kunskap inom styr & regler och/eller teknisk projektledning.

Vidare är du en resultatinriktad relationsbyggande säljare med brinnande intresse för innovation, teknik och stort eget driv. Du trivs med att arbeta självständigt, men tar gärna hjälp av dina kollegor för att lösa problem, söka nya vinklar och på så vis kunna bemöta kundens önskemål samt bygga bolaget vidare för framtiden.

Ansökan

Vi intervjuar löpande! Har du frågor, funderingar eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta Martin.

Vi ser fram emot att höra från dig!