28 september, 2023

Fackmässa i Göteborgs Konserthus

Skånsk Byggtjänst anordnar fackmässan Energieffektiva hus i Göteborg, den 3:e oktober till 4:e oktober i Göteborgs Konserthus. Självklart är InventiAir på plats.

-Fackmässor är ett väldigt bra sätt att hålla kontakten med befintliga kunder, träffa nya kunder och att ”catcha upp” med tidigare kollegor. InventiAir har som mål att förse hela Sverige med ren luft inomhus – vi har tekniken och produkterna som skapar bättre luft och som dessutom ger energibesparingar. Givetvis deltar vi på en fackmässa som denna, för att sprida vår energieffektiva, hållbara teknik och våra produkter, säger Therese Thern, försäljningsansvarig för sydvästra Sverige på InventiAir.

Det är inte första gången vi är med här. Förra gången InventiAir deltog på Energieffektiva hus i Göteborg rönte bland annat vår fasadapparat Longus stort intresse. Produkten är utformad för att gamla ventilationssystem ska kunna få nytt liv och minskar därmed behovet av rivning eller ombyggnation.

Våra kunniga och erfarna säljare finns på plats i vår inbjudande monter. Självklart kan de alla våra produkter, men pratar gärna speciellt om energi och hållbarhet som är två av InventiAirs grundstenar.

Fasadapparaten Longus, tilluftsdonet TubusWall som kan arbeta med kallare luft och ge högre kapacitet än traditionella don och  Home – vårt don för bostäder och passivhus – kommer också att ha en given plats i montern.

-Energieffektiva hus är en mässa för människor i branschen som känner till utmaningarna med att skapa hållbara och energieffektiva byggnader. Ventilationen är byggnadernas lungor och vi som leverantör är passionerade för att leverera energieffektiv ventilation som ger optimal luftdistribution på ett hållbart och effektivt sätt, säger Oktay Körhan, VD på InventiAir.

Är du det minsta intresserad av riktigt bra ventilation och energibesparingar är det alltså ett måste att stanna till hos InventiAir!

Energieffektiva hus

Fackmässan riktar sig till folk i bygg-, VVS- och fastighetsbranschen som vill skaffa kunskap om produkter, nya tekniker och konceptlösningar för ett energieffektivt och hållbart byggande. Målgruppen är arkitekter, bygg-, VVS- och energikonsulter, projektingenjörer, fastighetsägare, förvaltare samt större entreprenörer och installatörer.

Adress: Göteborgs Konserthus, Götaplatsen, Göteborg