3 mars, 2022

Fackmässa i Malmö!

Mässan riktar sig till InventiAirs största och viktigaste kundgrupper och berör teman som energi och hållbarhet, frisk luft och digitalisering. Därför är det självklart för oss att medverka på Energieffektiva hus i Malmö den 15:e -16:e mars.   

InventiAirs nytänkande teknik och produkter är energieffektiva, hållbara, digitala och ger en riktigt bra inomhusmiljö att vistas i.

Vi kommer att visa några av våra energibesparande, hållbara och arkitektoniskt tilltalande installationer och berätta om våra kärnvärden, där energibesparingar och hållbarhet ingår som två självklara delar.

– I Skåne är InventiAir ganska nyetablerat och vi vill nå ut bredare för att visa hur mycket bättre luft och vilka energibesparingar man kan uppnå genom att välja oss. Värt att notera är att vi har extremt få felanmälningar, personligen har jag aldrig varit med om några. Det visar att vi håller det vi lovar, både när det gäller energibesparingar, luftkvalité och inomhusklimat, säger Therése Thern, regionsäljare Syd på InventiAir.

Träffa Therése Thern och Jens Nordling på plats i Malmö för att diskutera energibesparingar, hållbarhet, digitalisering och vikten av ren, frisk luft inomhus. Båda har lång erfarenhet i branschen och ser fram emot att berätta om hur InventiAir kan hjälpa just dig i ditt projekt!

Spara energi med InventiAir! Vi uppnår lika bra, eller bättre, ventilationseffektivitet med lägre mängd energi. Sunda byggnader, mindre energiåtgång, färre ombyggnationer och friska människor är hållbart.  Läs mer här

 

 

Fakta Energieffektiva hus
En renodlad fackmässa som anordnas av Skånsk Byggtjänst. Den riktar sig till fastighetsbranschen i stort, till arkitekter, bygg-, VVS- och energikonsulter samt större entreprenörer och installatörer som vill skaffa kunskap om produkter, nya tekniker och konceptlösningar för ett energieffektivt och hållbart byggande.