15 december, 2022

Nu är showroomet färdigt!

Som en tidig julklapp, inbäddad i det skånska landskapet, ligger InventiAirs nya showroom.

Mellersta Sverige, och kanske främst Stockholmstrakten, har varit bortskämt med vårt showroom på Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Nu får även västra och södra Sverige chans att se våra produkter och vår teknik utan att behöva resa ända till Stockholm.

InventiAirs kontor Syd på Lorensdal i Vellinge har vuxit och fått nya lokaler, tack vare det stora intresset för InventiAir och den ökade tillväxten i södra Sverige. De stora, luftiga lokalerna var som gjorda för att träffa kunder – självklart skulle vi ha ett showroom även här.

Therése Thern, är ansvarig för Kontor Syd. Hon älskar sitt jobb och ser nöjt och glatt fram till att ta emot teknikintresserade kunder och andra som vill veta mer om InventiAirs innovativa teknik och produkter.

Mötesplats och visningslokal

-Kontor Syd ska ses som en mötesplats för konsulter, beställare och entreprenörer, dit man kan komma för teknikinfo eller för att bolla lösningar på olika utmaningar med ventilation. Nu när vi dessutom har våra produkter på plats blir det ännu lättare att se och uppleva vad vi kan erbjuda, säger hon.

Läs mer om Kontor Syd

Några av dem som har hunnit besöka kontoret är PE Teknik & Arkitektur, Svenska Hus och Balder.

-Här på plats, när jag både kan förklara och visa hur våra lösningar fungerar, är det lätt att upptäcka hur mycket bättre luftkvalité det går att få i alla typer av lokaler och hur mycket energi det går att spara. Det är extra kul för kunderna att se produkterna i verkligheten, få inspiration om hur man kan göra snygga installationer som inte förstör interiörerna eller som går att dölja helt – att låta byggnaden och designen styra valet av produkt helt enkelt, säger Therése.

Ett exempel är renoveringen av Stadshallen i Lund, där InventiAir kunde uppfylla de antikvariska kraven genom att leverera produkter för ventilation utan att gamla ventilationskanaler behövde bytas ut.

– Intresset för våra lösningar i gamla kulturbyggnader har ökat markant under det senaste året. Vi har också flera referenser på byggnader med mycket glas eller helt i glas, där InventiAir har gjort installationer med stil och låtit taken vara fria. Ett exempel är restaurangen Ästad Äng. Det är en fröjd att få tillgodose antikvariernas och arkitekternas krav och behov, säger Therése och fortsätter:

-Vi står inför ett paradigmskifte. Då känns det bra att kunna visa att InventiAir använder jordens resurser på rätt sätt, genom att vår teknik och våra produkter tar bort behovet av massiva ombyggnationer och inte brukar mer luft än nödvändigt. Vår teknik ger samtidigt naturliga energibesparingar, bättre luftkvalité och mindre smittspridning, säger hon.

Ett hållbart och energisnålt 2023

Vill du veta mer om InventiAirs teknik och nyttan av den? Eller känner du redan till oss och vill vara med och ventilera byggnader och hyresgäster mer effektivt? Eller hitta en installation som gifter sig med byggnaden?

-Då är det bara att höra av sig till mig – vare sig ni redan arbetar med ett specifikt projekt eller om ni bara vill möta mig och få mer kunskap, säger Therése och önskar alla en Ren Jul och ett Gott Energisnålt Nytt År.

Ring Therése och boka!