Våra kunder

Våra kunder är det bästa vi har!

De består av en brokig skara, från stora fastighetsbolag till privatkunder. Föreskrivande konsulter och arkitekter, fastighetsägare- och förvaltare, hyresgästerna i fastigheterna – vi på InventiAir bryr oss om alla lika mycket.

Vårt mål är att leverera den bästa ventilationen, som bygger på vår unika teknik, för att ge människor en riktigt bra inomhusmiljö att vistas i.

Läs merFördjupa dig i varför vår teknik ger så många fördelar

Oavsett om det handlar om ett litet eller stort projekt, ett nybygge, ombyggnation eller renovering är det helt självklart för oss att lösa kundens problem och att inte ge oss förrän kunden är helt nöjd. Det kan till exempel uppstå behov och utmaningar kring design, konstruktion, funktion eller dimensionering. Projektanpassning är vi också väldigt bra på, faktiskt så är projektanpassning en av våra hörnstenar. Vi bistår med allt du behöver i ditt ventilationsprojekt och finns med under hela projektet.

InventiAir kan ventilation. Vi har lång erfarenhet och utvecklar ständigt nya produkter. Senaste tillskottet är InventiAir Digital, IA-D, som ger oss möjlighet att mäta, verifiera och optimera olika ventilations- och energivariabler

Läs merInventiAir Digital – vårt nya affärsområde inom IOT och Proptech, som öppnar helt nya möjligheter

Behöver du ventilation som sätter människans välmående i fokus och som dessutom kan minska energiförbrukningen, levererad av innovativa experter så tveka inte att höra av dig till oss.

Du kan bli en del av det bästa vi har!