Projektet sätter ribban

Oavsett om det handlar om ett litet eller stort projekt, nyproduktion, renovering eller ombyggnation har vi lösningen för sig.

 

Projektet sätter ribban lösningen
Våra kunder

Våra kunder är det bästa vi har!

De består av en brokig skara, från stora fastighetsbolag till privatkunder. Föreskrivande konsulter och arkitekter, fastighetsägare- och förvaltare, hyresgästerna i fastigheterna – vi på InventiAir bryr oss om alla lika mycket. Och oavsett vilken typ av projekt det handlar om finns vi här och hittar lösningen för dig och ditt projekt.

Vårt mål är att leverera den bästa ventilationen, som bygger på vår unika teknik, för att ge människor en riktigt bra inomhusmiljö att vistas i.

InventiAirs unika, väl beprövade teknik och lösningar ger en mängd fördelar. Du som fastighetsägare får bättre klimat och nöjdare hyresgäster i lokalerna, hyresgästerna får renare luft och ett idealt inomhusklimat, samtidigt som energiförbrukningen i ventilationssystemet kan minskas. Det effektiviserar kapaciteten och ger lägre kostnader.

Oavsett om det handlar om ett litet eller stort projekt, ett nybygge, ombyggnation eller renovering är det helt självklart för oss att lösa kundens problem och att inte ge oss förrän kunden är helt nöjd. Det kan till exempel uppstå behov och utmaningar kring design, konstruktion, funktion eller dimensionering. Projektanpassning är vi också väldigt bra på, faktiskt så är projektanpassning en av våra hörnstenar. Vi bistår med allt du behöver i ditt ventilationsprojekt och finns med under hela projektet.

Fördjupa digVarför ger vår teknik så många fördelar?

InventiAir kan ventilation. Vi har lång erfarenhet och utvecklar ständigt nya produkter. Senaste tillskottet är InventiAir Digital, IA-D, som ger oss möjlighet att mäta, verifiera och optimera olika ventilations- och energivariabler

Behöver du ventilation som sätter människans välmående i fokus och som dessutom kan minska energiförbrukningen, levererad av innovativa experter så tveka inte att höra av dig till oss.

Du kan bli en del av det bästa vi har!